Can't find the ini files

General usage of the PDF Printer.

Moderator: jr

Can't find the ini files

Postby MacroShadow » Thu Aug 16, 2012 3:34 pm

I recently installed Bullzip PDF Printer v8.2.0.1406 (latest version).

I'm looked for the configuration files as showed at http://www.biopdf.com/guide/configuration_files.php, but they don't exist.

I checked in the registry under HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bullzip\PDF Printer\Settings and the only key is AppFolder holding a value of C:\Program Files\Bullzip\PDF Printer\

I have successfully printed using the above, both manually and thru automation.
MacroShadow
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 16, 2012 3:19 pm

Re: Can't find the ini files

Postby dbarry » Thu Sep 20, 2012 11:15 pm

I had the same issue - nothing was in the registry and there were no ini files after installtion. I manually added the registry entries but that didn't help. I can't get the append function to work. Only the last files printed ends up in the resulting pdf file.
dbarry
 
Posts: 1
Joined: Thu Sep 20, 2012 11:11 pm

Re: Can't find the ini files

Postby Viperalus » Mon Oct 22, 2012 10:09 pm

Look at the [i]C:\ProgramData\PDF Writer\Bullzip PDF Printer[/i]
Just copy this above, open any folder on your computer and paste it.
You will be able to see there a file called [i]global[/i]. You have to change the number to a bigger one.

[b]Steps:[/b]
1. Open notepad

2. Write in notepad the following:

[quote]
[PDF Printer]
; Set Ghostscript timeout to 100 minutes
GhostscriptTimeout=6000
[/quote]

In the body, the spacing has to line up otherwise it don’t work. You had to manually add the spacing to make it work.
I had to change it that number to 12000 because I had a book of 450 pages and couldn't make it to work.

3. Save file as [i]global[/i] somewhere, say.. at your desktop for example.

4. Go to [i]C:\ProgramData\PDF Writer\Bullzip PDF Printer[/i].

5. Copy that [i]global[/i] file you just created and paste it into the Bullzip folder by replacing the old one.

Now you should be able to print without getting the time out error message.

Hope this helps.
Viperalus
 
Posts: 2
Joined: Mon Oct 22, 2012 9:47 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron